Skip to content

AI for ledergruppen: 
Forstå mulighetene
  

Vi hjelper deg å koble teknologien til forretningen

Det er mange utfordringer du kan møte på når du skal i gang med et AI-prosjekt. Manglende forståelse for mulighetsrommet i ledelsen, dårlig kobling til forretningen, at et AI-prosjekt defineres som et IT-prosjekt, motstand for endring eller upassende systemer som er noen av de vanligste fallgruvene. 

Ledelsen er avgjørende for å håndtere slike hindringer. Deres forståelse og kompetanse er derfor viktig for å lykkes. Vi i Inmeta kan hjelpe dere på veien.

_MG_8104

Utnytt kraften i data


Kunstig intelligens er et av de kraftigste verktøyene for å få til en datadrevet endring i din virksomhet. Kunstig intelligens handler ikke om teknologi og er ikke en IT-disiplin. Selvom data er nøkkelingrediens og teknologi er nødvendig, handler AI om å bruke kraften i data til å forbedre hvordan bedriften din fungerer og skape nye konkurransefortrinn.  

AI kan brukes til å automatisere arbeidsprosesser, skape ny kunnskap og endre måten beslutninger tas. Men kanskje den største fordelen er å bruke kunnskapen som allerede ligger i din data til å skape strategiske fordeler og konkurransedyktighet. 


Vi hjelper deg med å øke kompetansen
og lykkes med kunstig intelligens

45 min foredrag og Q&A for din virksomhet:

Hva er AI og hvordan kan det brukes?

Øk kompetansen internt, få innsikt i den siste utviklingen og lær hvordan din virksomhet bør forholde seg til AI og store språkmodeller som Chat GPT fremover.

Foredraget kan holdes for ditt selskap, en avdeling eller ledergruppe/styre. Vi går gjennom kunstig intelligens og større språkmodeller sin påvirkning på forretninger nå, og i fremtiden.

 

Workshops:

Kunstig intelligens ledertrening

Få verdifull innsikt i mulighetene som finnes for automatisering i din virksomhet med et program bestående av effektive workshops der vi diskuterer relevante AI konsepter. 

Kurset og formatet tilpasser vi deg og deres behov og hverdag. Dette er en unik mulighet til å få profesjonell rådgivning på hvordan dere kan gjøre forbedringer.

 

Noen av våre eksperter på kunstig intelligenshenrik.slettene-kopi

Henrik Slettene

Leder for kunstig intelligens, Inmeta

Henrik er leder for Nordic AI Centre of Excellence i Inmeta. Med 20 år + erfaring som konsulent og leder i diverse IT-selskaper, har han også bred erfaring innenfor flere bransjer som energi, forsvar, produksjon, olje og gass, og bruk av data, analyser og kunstig intelligens i forretningssammenheng.

Alexander-Vaagan2-scaled-600x800-1

Alexander Vaagan

Chief Data Scientist, Inmeta

Alexander er Chief Data Scientist i Inmeta, med bred erfaring i datadrevne prosjekter for bransjer som retail, helse, energi, telekom og finans. Han har 20+ år erfaring fra IT-industrien der 10 er innenfor kunstig intelligens og maskinlæring. Ofte tar han rollen som ML-løsningsarkitekt og prosjektleder i prosjekter innenfor maskinlæring og avansert analyse.

Mikkel Five Melvær 25270-1

Mikkel Five Melvær

Partner og AI-rådgiver, Inmeta

Mikkel jobber dedikert med å bistå offentlige og private kunder med å realisere verdi fra AI. Oppgaver han jobber med våre kunder på er blant annet å forstå mulighetsrommet fra AI, prioritere og planlegge de riktige initiativene, å gjennomføre konkrete AI-prosjekter og bidra til informasjonsdeling og ledertrening knytte til AI.

Inmeta Hackathon ricardofoto-6300

 

Vi har levert 200 AI-prosjekter siden 2015

Med hundrevis av leverte prosjekter har vi vært inne i de fleste industrier og har solid erfaring innenfor et bredt spekter av problemstillinger. Med et stort dedikert team av Data Scientists har vi kanskje Norges fremste fagmiljø innen kunstig intelligens og maskinlæring.

Les mer om hvordan vi jobber med kunstig intelligens

 

 

 

Forbered deg og din virksomhet på det som kommer og få konkurransefortrinn med innsikt og kunnskap i kunstig intelligens.

Fyll ut skjemaet for å melde interesse så tar vi kontakt med deg.