Skip to content
egggs&data.vector@3x

Slik lykkes du med ny dataplattform

Sbanken deler tips og triks på reisen fra on-prem til sky

Hvordan gå fra å bruke data som en støttefunksjon til en strategisk ressurs og ta bedre beslutninger?

Sbanken hadde utfordringer med sitt datavarehus med datakvalitet, ytelse og gammel arkitektur gjorde at de ikke fikk svarene de trengte raskt nok i et miljø med stadig nye og komplekse datakilder.

Dette startet reisen med å snu fra å bruke data som en støttefunksjon til å bruke det som en strategisk ressurs. De så et behov fra å gå fra eksisterende on-prem datavarehus til en ny skybasert dataplattform. 

Den nye løsningen har gitt dem økt datakvalitet, tillit til dataene, bedre datasett, enklere tilgang, økt tilgjengelighet og effektivitet, samt muligheten til å bruke data som en strategisk ressurs. 

Meld deg på vårt frokostseminar og få innsikt i hvordan Sbankens reise har vært, og hva som var viktig for å oppnå suksess. Og ikke minst, hva skjedde med strategien under plutselig oppkjøp?  

4324-6505 web
Velkommen til våre kontorer i Bergen, tirsdag 3.oktober 08.30 - 10.00 i Inger Bang Lunds vei 4 (Kronstadparken)

Dette seminaret har dessverre vært. Men om du ønsker et møte, kan du fortsatt fylle ut skjemaet her og vi vil ta kontakt med deg.


Agenda


08:30 – 09:00 
Frokostservering

09:00 – 09:15 Hvorfor er datastrategi viktig og hva må du ta hensyn til
Andrew Skulstad-Watson, leder i Inmeta Vestland


09:15 – 09:45
Sbanken om reisen fra on-prem datavarehus til ny dataplattform – tips, triks og fallgruver
Stig Føleide, Head of Data Sbanken og Jarle Lillejord, Senior Arkitekt, Inmeta 


09:45 – 10.00 Oppsummering og litt om fremtiden innenfor data og analyse
Simen Karlsen, forretningsutvikler Data Innsikt, Inmeta

eggs&data.clean@2x

Eggs & Data

Eggs & Data er en ny konseptserie for deling av innsikt, kompetanse og erfaringer innenfor data ved siden av en god frokost (med eller uten egg).  

Akkurat som egg, kan data brukes til mye og fungerer som en kjerneingrediens. Med de rette ingrediensene kan data gi næring til hele virksomheten og bedre, mer effektive og faktabaserte beslutninger. Vi hjelper deg med å knuse egget smart, få ut verdifull data og skape noe nyttig for hele organisasjonen 

‘Knekk egget, få ut daten og bruk det til noe nyttig’ 


Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål om seminaret eller datastrategi

stig.føleide-kopi

Stig Føleide

Head of Data, Sbanken (et konsept fra DNB)

Stig er leder for Data i Sbanken og har ansvaret for implementering av ny dataplattform. Han har flere års erfaring fra ulike bransjer og solid kompetanse innenfor Microsoft, Snowflake og Dbt 

jarle.lillejord

Jarle Lillejord

Senior Arkitekt, Inmeta

Jarle har over 25 års erfaring innenfor flere ulike dataplattformer og teknologier. Han har tidligere vært leder for Innsikt i Sbanken og bygget en rekke analyse-løsninger for kunder i Bergen.

jarle.lillejord@inmeta.no
+47 976 89 851

 o

Andrew Skulstad-Watson 56321 WEB

Andrew Skulstad-Watson

Leder, Inmeta Vestland

Andrew har over 10 år erfaring med dataanalyse og har fokus på data og innsikt. Med bakgrunn som utvikler og arkitekt, jobber han nå innenfor datastrategi, kompetanse og kultur der han bruker sin kunnskap til å hjelpe virksomheter med å lykkes med sine dataprosjekter hele veien fra teknologi, til mennesker og prosesser.  

andrew.skulstadwatson@inmeta.no
+47 982 24 954

Om Inmeta

Inmeta er et norsk IT-konsulentselskap med 300 teknologer, rådgivere og designere som skaper verdi ved å koble mennesker, forretning, data og teknologi. 

Vi hjelper virksomheter å lykkes med effektivisering, automatisering og faktabasert virksomhetsstyring – hele veien fra strategi til verdi.

Med solid kompetanse innenfor data innsikt tilbyr vi også tjenester innenfor forretningsrådgivning, digital arbeidsplass brukeropplevelse og design, og sky- og systemutvikling, samt Norges kanskje største fagmiljø innenfor kunstig intelligens. Vi er en del av Crayon og har kontororer i Oslo, Trondheim, Bergen og Hamar.


inmeta.slogan@2x